bij emma thuis

Ontmoet Emma!

Bij Emma Thuis is een innovatief, maatschappelijk concept dat toekomstbestending wonen mogelijk maakt in een omgeving waar mensen zich thuis voelen en worden gezien.

Emma biedt een nieuw thuis voor alleenstaande senioren waarbij persoonlijke wensen voorop staan. Met moderne faciliteiten waarbij er gebruik gemaakt wordt van domotica, zoals toegangsbeveiliging, die zorgt voor een veilige woonomgeving. Zorg, welzijn, comfort en veiligheid zijn belangrijke steekwoorden in het concept. Een zelfstandige woonplek waar mensen elkaar ontmoeten en samen, of alleen, gebruik kunnen maken van de geboden faciliteiten.

Emma richt zich op meer dan alleen de woning. Om tot een invulling van een verbindende woon- en leefomgeving te komen, maken we zowel een sociaal als een ruimtelijk ontwerp. Daarnaast organiseren wij de samenwerking tussen alle betrokken partijen en implementeren we de invulling van de voorzieningen en diensten.

Benieuwd naar Emma? Kijk op bijemmathuis.nl.
Wilt u meer weten over toekomstbestendige woonvormen? Drink koffie met Emma! Neem contact op voor meer informatie via emma@ontroerendgoed.nl