Over ons

Ons team helpt woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en projectontwikkelaars met het ontwikkelen en implementeren van concepten om sociale (woon)omgevingen te creërern waar mensen zicht thuis voelen.

MISSIE EN VISIE

On(t)roerend Goed helpt woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en projectontwikkelaars. We ontwikkelen en implementeren concepten om sociale (woon)omgevingen te creëren waar mensen zich thuis voelen. Samen werken we aan plekken waar mensen elkaar kennen en iets voor elkaar willen betekenen.

AANPAK

On(t)roerend Goed heeft een eigen aanpak en werkt aan plekken waar mensen elkaar kennen en iets voor elkaar willen betekenen. Door te bouwen aan vitale woongemeenschappen en samenwerkingsverbanden. Het is ons doel om mensen met elkaar te verbinden zodat ze elkaar leren kennen en iets voor elkaar willen betekenen. Dit doen we niet alleen, we zorgen voor teamwerk.

TEAM

We zijn een dynamisch team. Naast een vast kernteam hebben we een aantal professionals om ons heen verzameld. Samen weten we jouw organisatie op de beste manier te helpen.

CONTACT

On(t)roerend Goed is gevestigd in het Eemklooster in Amersfoort. Een historische plek die volop in ontwikkeling is. Deze plek biedt ons ruimte om te groeien en veel inspiratie voor het verder ontwikkelen van onze concepten.

Je bent van harte welkom voor een kopje koffie of een lunchwandeling over het mooie terrein!