Stageplaats voor maatschappelijk betrokken student

Wij hebben een stageplaats beschikbaar voor een maatschappelijk betrokken 3e of 4e jaars HBO/WO student met een bedrijfskundige, business- of marketingstudie. 

Wie zijn wij?
Een samenwerkingsverband van 3 verschillende organisaties op het gebied van zorg, vastgoed en mensontwikkeling. (zorgkundig.nl, ontroerendgoed.nl en wenders.nu). Wij combineren onze kennis en ons perspectief op deze gebieden zodat we nieuwe maatschappelijke initiatieven kunnen ontwikkelen.

Het initiatief
Op dit moment zijn er ruim 1000 gezinnen in Nederland dakloos. Vaders, moeder én hun kinderen. Om deze dakloze gezinnen een perspectief te bieden, werken wij op dit moment aan de lancering van een nieuw initiatief. Hiermee begeleiden we de dakloze gezinnen met als doel zelfstandigheid in werken en wonen. Hoe krijg je weer een fatsoenlijk dak boven je hoofd en opnieuw toegang tot de arbeidsmarkt?

Wat vragen we?
Iemand met interesse in maatschappelijk ondernemen! Iemand die het leuk vindt om te pionieren, zelfstandig te werken en het uitdagend vindt om dingen uit te zoeken. We vragen je om een gedegen bedrijfsplan op te stellen, waar een financiële paragraaf, een subsidieonderzoek, een markt- en aanbiedersonderzoek deel van uitmaken. Het initiatief is nieuw, dus er valt nog veel te onderzoeken te ontdekken en te doen. 

Wat bieden we?
Een maatschappelijke stage waarin je het verschil kan maken! Je werkt zelfstandig aan een bedrijfsplan en het contacten van relevante spelers voor dit nieuwe initiatief. Je wordt ondersteund door een team van vijf bevlogen en ervaren adviseurs, die je afwisselend begeleiden. Binnen het team krijg je veel vrijheid om je te ontplooien en initiatief te nemen. En natuurlijk is er ruimte om te leren. De standplaats is Amersfoort (op 5 minuten lopen van het station). De precieze afspraken gaan uiteraard in overleg. 

Heb je interesse mail dan met een van ons. 

Peter Bisschop: peter@ontroerendgoed.nl

Barend van Dijk: barendvandijk@zorgkundig.nl

Aart Goedhart: aartgoedhart@wenders.nu

Sabine Megens: sabine@ontroerendgoed.nl

Barbara van der Steen: barbaravandersteen@wenders.nu