Villa Monte: Delen is het devies in de stad van de toekomst!

Delen is het devies in de stad van de toekomst. Dit is geen bewering van onszelf maar komt uit verschillende wereldwijde onderzoeken. Zo is er ook een onderzoek onder jongeren gehouden en hier kwam ook duidelijk naar boven dat minimaal 1 op 5 jongeren heel anders naar huisvesting en leven kijkt. Het delen van goederen en kennis zien zij als een vanzelfsprekendheid. Ook de behoefte om veel zaken te bezitten neemt af. Benieuwd hoe On(t)roerend Goed hieraan invulling geeft met Villa Monte?

Kijkende naar wonen, een gebied waar On(t)roerend Goed actief is, zie je dat veel jongeren van nu meer behoefte hebben aan ontmoetingsruimten (binnen en buiten) en veel minder aan een grote eigen woning. Het leven speelt zich veelal af buiten de eigen woning. Deze woning mag dan ook vele malen kleiner zijn wanneer er mooie ruimtes zijn om te ontmoeten, te chillen, te leren en/of werken. Ook wordt er meer gekeken naar de kwaliteit van wonen en of het duurzaam is.

Villa Monte is zo’n mooie invulling van de veranderende eisen en wensen van de young professionals. Mensen die open staan voor delen van kennis en kunde en die samen sterker willen staan en zo een mooie basis voor een gezonde toekomst leggen. Voor hen maken we kleinere woningen van een zeer hoog afwerkingsniveau van zowel vloeren, wanden, keuken als badkamer. Met extra ruimte om samen te zijn en ondersteund door een community-platform waar bewoners makkelijk met elkaar in contact kunnen komen. In deze app vinden zij ook alles wat met het wonen en aangeboden diensten te maken heeft. In de nabije toekomst worden nieuwe locaties ook onderling verbonden. Zo wordt een nog grotere community gerealiseerd.

Villa Monte is voor ons een mooie start waarmee we verschil maken in community-living voor young professionals. On(t)roerend Goed wil en kan samen met haar partners aantonen dat wonen in het sociale huursegment ook in mooie karakteristieke gebouwen en met een hoog afwerkingsniveau mogelijk is. Samen zijn we al weer druk doende met nieuwe locaties.

Voor meer informatie en verhuur kunt u kijken op villamonte.nl of contact met ons opnemen op 033-2022568